Vers gebrande koffie uit eigen branderij

Twee collega's op kantoor

KOFFIE OP KANTOOR

Op zoek naar lekkere koffie koffie bij jouw op kantoor of bedrijf. wij leveren een totaal koffieconcept voor kantoren, showrooms, en bedrijfsverzamelgebouwen Naast de koffie leveren wij ook de machines en verzorgen wij het onderhoud. 

Bouwproject

KOFFIE OP DE BOUW

Iedereen die hard werkt heeft wel zin in een stevige bak koffie. Noord heeft verschillende koffie concepten voor de bouw en kantines. Snelheid, (sterke) smaak en betaalbaarheid zijn de pijlers van dit concept.     

Glimlachende Arts

KOFFIE IN DE ZORG

Werk jij in de zorg dan weet je hoe heerlijk het is om te genieten van een lekker kopje koffie of thee. Speciaal voor de zorg hebben wij een koffie concept ontwikkeld. Echt lekkere koffie en betrouwbare apparatuur dat is ons unieke recept.   

Restaurant

KOFFIE IN DE HORECA

In jouw horeca zaak wil jij natuurlijk ook de beste koffie serveren aan jouw gasten. Wij leveren koffie aan ruim 100 horeca zaken. Wij adviseren je graag over onze mogelijkheden. Wij plaatsen onze machines in bruikleen, dat is makkelijk en scheelt jou een behoorlijke investering. 

gemalen koffie

KOFFIE VOOR THUIS

Zoek je de juiste bonen of maling voor in je koffie machine. Koop dan hier je koffies online. Wij leveren zowel bonen als gemalen koffie. 

ONZE SERVICE

  1. altijd de lekkerste koffie

  2. altijd een  passend koffieconcept

  3. eerlijke en scherpe prijzen
  4. keuze uit drie koffiesterktes
  5. betaalbaar onderhoud
  6. fijne en vriendelijke service
  7. extra aandacht voor mens en milieu
2016-11-NCR-pleunivdpas-3.jpg

NOORD ESPRESSOBAR

Zin in een heerlijke lunch of iets lekkers. Natuurlijk geserveerd met de beste koffie van Brabant. Kom dan lunchen in onze eigen Espressobar aan de Noordkade in Veghel. Een bijzondere ervaring in een welke hele bijzondere espressobar.  

bezoek noord

Verlengde Noordkade 14

5462 EH Veghel 

bel noord

Bel ons:

0413 - 712962

consult

noord

koffie