top of page
barnderij 3.jpg

KOFFIE MACHINES

OP HET WERK

WELKE KOFFIE MACHINE VOOR OP HET WERK?

Met één druk op de knop geniet je van een verse bonenkoffie uit de espressomachine, perfect geschikt voor bedrijven en kantoren. Onze professionele koffiemachines zijn speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik en bieden tal van voordelen. Of je nu een koffiemachine voor op het werk of voor je bedrijf zoekt, onze espressomachines voldoen aan al je behoeften.

Onze koffiemachines voor bedrijven zijn verkrijgbaar met en zonder geïntegreerd melksysteem, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw voorkeuren past. Daarnaast bieden we espressomachines met één of twee bonenreservoirs, waardoor je verschillende koffiesmaken kunt aanbieden aan je medewerkers en klanten.

Met een vaste wateraansluiting of met een reservoir?

Onze zakelijke koffiemachines kunnen zowel worden aangesloten op een vaste wateraansluiting als worden gebruikt met een waterreservoir, waardoor ze flexibel zijn in hun plaatsing. Bovendien zijn ze volledig aanpasbaar wat betreft de sterkte van de koffie, het kopvolume en de temperatuur, zodat je de perfecte kop koffie kunt bereiden volgens jouw voorkeuren.

Met een gemiddelde zettijd van slechts 30 seconden, zorgen onze professionele koffiemachines voor snelle en efficiënte service, zelfs tijdens drukke werkdagen. Bovendien bieden we Smart Connect mogelijkheden, waardoor je de koffiemachine kunt verbinden met een app op je smartphone om meldingen en tellerstanden te ontvangen.

Met verse bonen geniet je van de hoogste kwaliteit koffie!

Als je op zoek bent naar de ultieme koffie-ervaring voor je bedrijf, dan zijn onze koffiemachines voor bedrijven met verse koffiebonen de beste keuze. Met verse bonen geniet je van de hoogste kwaliteit koffie, vergelijkbaar met de koffie die je in een lokale koffiebar vindt. Houd er wel rekening mee dat de zettijd en schoonmaaktijd iets langer kunnen zijn, maar het resultaat is het zeker waard.

 

Bekijk hier onze espressomachines voor bedrijven en ontdek de mogelijkheden die we bieden voor het creëren van de perfecte koffie-ervaring op jouw werkplek.

Wat zijn de voordelen van een fresh brew machine?

Met een fresh brew koffiemachine geniet je van een vers gezet kopje koffie, perfect voor bedrijven en kantoren. Fresh brew koffie heeft een toegankelijke smaak die geliefd is bij veel mensen. Onze koffiemachines voor bedrijven bieden goede kwaliteit koffie met één druk op de knop, zonder dat je de koffie hoeft te malen. Hierdoor maakt de machine ook minder geluid tijdens het bereiden van de koffie.

Fresh brew koffie wordt snel gezet en je kunt eenvoudig één kopje zetten, waardoor je nooit te veel of te weinig koffie zet. Het zetproces van fresh brew koffie lijkt het meest op filterkoffie, maar dan sneller. Onze fresh brew koffiebonen worden op een speciale manier gebrand en gemalen, waarbij gassen die tijdens het brandproces ontstaan, verdwijnen. Dit resulteert in een uitstekende kop fresh brew koffie.

Fresh brew koffie is een goede keuze voor bedrijven die willen genieten van kwaliteitskoffie, maar waarbij het zetsysteem van bonen te langzaam is. Het is ook perfect voor mensen die graag een goed gevulde mok of beker willen, aangezien het volume van een kopje fresh brew koffie vaak groter is dan dat van een kopje koffie met verse bonen.

 

Bekijk hier onze fresh brew machines en ontdek hoe je jouw werkomgeving kunt voorzien van heerlijke fresh brew koffie.

Wat zijn de voordelen van een instant machine?

Met een instant koffiemachine geniet je in enkele seconden van een lekker kopje koffie. Dit maakt het perfect voor grote evenementen of vergaderingen, waar snelheid essentieel is. Onze instant machines zijn eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud van de koffieautomaat.

Een ander voordeel van instantkoffie is de prijs per kop, die over het algemeen lager is dan bij andere koffiesoorten. Bovendien produceert instantkoffie geen afval, omdat er geen koffie of filterpapier is dat je moet weggooien.

Onze instantkoffie wordt gemaakt van vers gezette koffie, die vervolgens wordt gedroogd en verwerkt tot instantkorrels met behulp van een vriesdroogmethode. Dit proces zorgt ervoor dat de koffiearoma's behouden blijven.

Een instant koffiemachine is ideaal voor organisaties met korte pauzes en veel werknemers. Het is ook geschikt voor piekmomenten, waarbij instantkoffie kan helpen om snel en efficiënt koffie te serveren aan een groot aantal mensen. Bovendien is instantkoffie verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat er voor ieder wat wils is.

 

Bekijk hier onze instant machines en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt voorzien van snelle en smaakvolle instantkoffie.

Heb je nog twijfels of vragen?

Met de vele keuzemogelijkheden in koffieautomaten kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. We raden je aan om advies te vragen bij een koffie-expert. Heb je advies nodig? Wij zijn bereikbaar op 0413 - 712962. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte koffiemachine voor jouw bedrijf of het online kopen van verse koffiebonen.

Bekijk HIER ons assortiment koffiemachines voor bij jou op de zaak.

bottom of page