top of page
Branderij 2.jpg

ONZE

BRANDERIJ

ONZE BRANDERIJ - IN VEGHEL

Coffee%20Package%20Mockup%20-%20003_edit
Coffee%20Package%20Mockup%20-%20003_edit
Coffee%20Package%20Mockup%20-%20003_edit

NOORDKADE IN VEGHEL 

 Dagelijks branden wij in onze eigen branderij, op de Noordkade in Veghel, de lekkerste koffies. We branden 'American Roast' dat betekendt dat wij onze bonen mild branden. De bonen zijn zo minder vet en geven zo beter de echte koffiesmaak af. Krachtig met een milde afdronk. 

Noordkade 1.jpg
Branderij 2.jpg

ONZE PASSIE 

NOORD brandt haar koffies zelf. Met vakmanschap en passie zorgt Noord voor de juiste branding. Verse koffie, daar worden wij enthousiast van.

 

2.400.000 kopjes

Ruim 2.400.000 kopjes NOORD koffie worden er jaarlijks gedronken. De smaak is het belangrijkste element van koffie, daarom hebben wij naast onze branderij een eigen espressobar. Daar testen onze barista's  dagelijks onze bonen en smaak van onze blends. 

2016-11-NCR-pleunivdpas-4.jpg
barnderij 3.jpg

DE SMAAK IS RAAK

NOORD brengt jou de kwaliteit van vers gebrande koffie uit eigen branderij. Over smaak valt niet te twisten. Daarom is iedere NOORD koffie variatie verkrijgbaar in drie verschillende smaaksterktes. Altijd de juiste smaak

NCR-Promotieshoot-710.jpg

KOFFIE PROEVERIJ

Proef vrijblijvend onze koffie samen met je collega’s

Ben je benieuwd welke koffiemelange het best bij jouw bedrijf past? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij! Kom naar onze branderij en onze huisbrander neemt je mee in de wereld van de koffie!

 

✔️ ervaar onze betaalbare koffiemelanges

✔️ unieke ervaring voor jou en je collega’s

✔️ op jullie eigen locatie en wanneer het jullie uitkomt

bottom of page