01

EVENT SERVICE

02

VERHUUR WMF

03

BARISTA SERVICE

04

FESTIVALS

What We Do

Event service

Zoek jij een bijzondere koffie voor een grotere groep mensen. Dan is Noord Coffee Roasters jouw partner. Hippe filterkoffies, segway service, bijzondere uitgifte meubels en ultra vers gebrande koffies vormen de basis voor een onvergetelijk ontvangst. Deze service is beschikbaar vanaf 250 personen.

Verhuur volautomaat

Zoek jij een bijzondere koffie voor een kleinere groep mensen. Dan is Noord Coffee Roasters jouw partner. Deze super degelijke WMF machine bereid voor jou de heerlijkste koffies. Van een volle espresso tot een latte macchioto caramel. Wij plaatsen de machine op een super mooi meubel en zetten alles voor je klaar.

Barista servive

Noord Coffee Roasters beschikt over een eigen opleidings en trainings centrum. Onze medewerkers bereiden de meest (h)eerlijke koffies bij jouw op locatie. Eventueel op jouw barista meubel, deze kun je ook separaat bij ons inhuren.

Festivals

In 2019 is de kans groot dat je ons tegen komt op een festival. Als huisbrander voor Fabulous Food verzorgen wij alle koffieconcepten op o.a Paaspop, WAE, Woohah, Alcatraz, ARL, Once in a Blue Moon. Wij beschikken over 9 grote mobiele espresso barren en een eigen campingconcept. Wij draaien festivals tot circa 100.000 personen en campings tot 40.000 gasten. 

bezoek noord

Verlengde Noordkade 14

5462 EH Veghel 

bel noord

Bel ons:

0413 - 712.962

consult

Kom onze koffies proeven in onze branderij!

Offerte 

Onze branderij

Verantwoord

Koffiemachines

Onze koffies 

Over ons

Koffiemolens

koffie

bereiden

koffie op je werkplek

noord

koffie

koffie

facts

Horeca verpakking_Brabantse Meesters_achter etiket_80x210mm_Pagina_1_edited_edited