Branderij 2.jpg

JOIN

US

Welkom taartgek!

Werk lekker overdag in een super leuke omgeving.

Keukenmedewerker Taartgek 

Ter versterking van ons team zoeken wij een medewerker keuken KOK Lunchroom (taartgek) circa 20 uur/pw. Als talent in de keuken bij Noord Coffee Roasters ben je verantwoordelijk voor de mice en place van onze keuken gerechten. Jij bereidt alle gerechten voor zodat deze kunnen worden uitgegeven. Gerechten zoals soepen, broodjes, taarten, salades en etc.

Werkzaamheden

Je zorgt voor een goede voorbereiding, je geeft ook de lunch door en je bakt de heerlijkste taarten, cakes en andere lekkernijen. Je maakt bestellingen en zorgt dat je voorraad goed wordt beheert en conform HACCP wordt bewaard.

Werktijden

Je werkt in diensten van 09.30 - 15.00 uur. We zijn 7 dagen per week geopend. Je werkt part time, dat betekend dus ongeveer 4 wisselende dagen per week.

Je vaste werkdagen zijn roulerend dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Je bent flexibel inzetbaar, dus soms werk je ook op zaterdag.

Wat hebben wij te bieden:

Een super leuke job met gezellige maar ook gedreven collega's.Je salaris is conform de horeca cao. Je maakt deel uit van een zelfsturend team. Samen bent je verantwoordelijk voor de weektargets. Aan deze targets is een weekbonus gekoppeld. Natuurlijk drink je iedere dag de lekkerste koffies. Ook krijgt iedere medewerker het hele jaar gratis koffie voor thuis.

Ervaring

Je bent gezellig en maakt graag een praatje. Je beheerst de basistechnieken in de keuken en je weet zelfstandig een HACCP administratie bij te houden. Je werkt alleen overdag, dus nooit in de avonduren.

Vereiste ervaring:

Je bakt graag taarten, en hebt kennis van hippe smoothie gerechten en leuke salades.

Voorbeeld gerechten zijn:

Red velvet cake
bananenbrood
cheesecake
apple crumble pie
brownies
BLT Sandwich
smached avocado sandwich
je hebt aantoonbare ervaring met de bereiding van verse gerechten zoals soepen, broodjes, salades. Ook wil je koffies kunnen bereiden met een piston machine.

Parttime uren: 20 per week

Deadline sollicitaties: 31-7-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €11,44 per uur

 

 

zamsalade.JPG
bananenbrood.JPG
Ja, ik heb interesse om te komen werken in de Noord Espressobar. Neem contact met mij op....

Bedankt voor de inzending!